Tre snabba frågor med utställaren Rowico Home

Rowico-HomeVarför ställer ni ut på Möbelmässan Göteborg?

Det är ett perfekt tillfälle för oss på Rowico Home att visa upp vår senaste kollektion och få träffa våra befintliga återförsäljare samt knyta nya kontakter. Vi kommer i år att presentera en spännande kollektion som kompletterar vårt befintliga utbud väldigt fint. Både med nya matbord och soffbord i massivt trä men också visa upp nya soffor och fåtöljer, som är något vi fokuserar mycket på just nu.

Varför ska besökare komma till er monter?

Våra ledord i bolaget är familj, enkelhet och trygghet. Det är något som vi vill även ska genomsyra vår monter, så vi kommer att satsa på en hemtrevlig känsla med inslag av element som ger en hint av ett arbete vi gjort med en konceptualiseringsbyrå under våren. De som besöker oss kommer därmed att få lite mer information om det familjeföretag vi är, vad vi står för, det arbete vi gör med hållbarhetstänk i fokus och framför allt en känsla av att vi gör möbler i skandinavisk design som fungerar för livet. Vi ser verkligen fram emot att träffa alla som väljer att besöka oss och få berätta mer.

Vilka produkter erbjuder ni?

Vi erbjuder egendesignade möbler i skandinavisk design. Vi har allt från matbord, hallmöbler, mattor till sänggavlar. Vi har något för alla rum med fokus på matplats och vardagsrum. Vår senaste stora satsning är att vi tagit fram en mängd olika soffor och det kommer ni se mycket av på Möbelmässan. Sen släpper vi också fåtöljer och stolar med flexibla funktioner och ett par storsäljare i nya färger. Så det kommer att bli en härlig mix av nyheter som vi verkligen ser fram emot att lansera och hoppas på att många besökare.