Ät gott i samband med ditt mässbesök

Vi vill att du ska äta och dricka gott i samband med ditt besök på mässan! Här i huset finns ett brett utbud med allt från caféer till modern á la carte. Passar perfekt oberoende om du vill ta något snabbt i farten inne på mässan eller boka bord och stanna lite längre på någon av våra restauranger – före, under eller efter ditt mässbesök.

Våra restauranger

På Gothia Towers har vi flera populära restauranger och barer och erbjuder allt från take away till gourmetmiddagar

Heaven 23

Heaven 23 är en tidlös klassiker i ständig förändring. Här lämnas inget åt slumpen när du serveras internationella rätter i ny tappning och hantverksmässiga cocktails med Göteborgs skyline som kuliss.
Välkommen alla dagar, året runt.

Till restaurang Boka bord

West Coast

Välkommen till Gothia Towers mat- & vinbar i lobbyn. Mitt i hjärtat av hotellet smakar du goda viner i kombination med en ostbit eller något matigare som en tarte flambée eller en bookmaker. Välkommen förbi!

Till restaurangen

Corner

- Fueled by Holy Smoke
Välkommen till en restaurang där eld och rök sätter tonen.
Här möts den rustika känslan från amerikanska södern med Göteborgs puls, precis vid Korsvägen.

Till restaurang Boka bord

Upper House Bar

En lugn oas med fantastisk utsikt. Här finns ett stort utbud av cocktails, Champagne, vin och lokala öl. Här serveras även charkuterier och andra mellanrätter.
Ej bordsbokning

Till baren

Twentyfourseven

Göteborgs bästa räkmacka, varmrätter, sallader, färska juicer och gott kaffe. Eller ett glas vin eller en öl i baren. Här kan du även köpa som take away.
Ej bordsbokning.

Läs mer

King Size räkmacka

1984 är inte bara namnet på George Orwells klassiska framtidsroman. Det är också året när Gothia Towers räksmörgås för första gången såg världens ljus.
Vår ikoniska räkmacka finner du både i våra restauranger och inne på mässan.

Mat på mässan

Inne på mässan har vi flera olika oaser där du kan njuta av något gott att äta. Här erbjuder vi allt från go-fika, matiga mackor till kalla och varma rätter. Allt för att ge energi till mässupplevelsen och en stunds avkoppling mitt i vimlet.

Välkommen!