Efter succén - Möbelmässan Göteborg fortsätter på Svenska Mässan

Trots utmaningarna med den rådande lågkonjunkturen har Möbelmässan Göteborg upplevt stor framgång och lockat rekordmånga utställare och besökare. Nu står det klart att mässan kommer att stanna kvar på Svenska Mässan, efter att ett nytt avtal skrivits mellan Svenska Mässan Gothia Towers och MIBO, Möbel- och Interiörföretagens Branschorganisation.

Möbelmässan Göteborg är en inköpsmässa för återförsäljare inom möbler, interiör och belysning för hemmiljöer. Mässan har arrangerats sedan 2018, och efter ett uppehåll under pandemin gjorde den comeback på Svenska Mässan 2022.

Ett långsiktigt avtal säkrar nu fortsatt utveckling och tillväxt för Möbelmässan Göteborg.

– Vi är glada över framgångarna med Möbelmässan Göteborg, särskilt i en tid då branschen står inför utmaningar. Svenska Mässans helhetslösning med allt under samma tak skapar optimala förutsättningar för både utställare och besökare. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla detta samarbete och ta mässan till nya höjder de kommande åren, säger George Makdessi, ordförande i MIBO.

– När Möbelmässan Göteborg flyttade tillbaka till Svenska Mässan 2022 var ambitionen att skapa en bredare och mer dynamisk mötesplats för den nordiska möbelbranschen. Det har varit ett framgångsrikt koncept och nu ser vi fram emot att utveckla mötesplatsen vidare, säger Klas Petterson, nytillträdd affärsansvarig Möbelmässan Göteborg.

Möbelmässan Göteborg äger rum den 16–18 september 2024.

Vill du veta mer?

Kontakta Klas Pettersson, affärsansvarig Möbelmässan Göteborg, tel. 031-708 80 67 eller George Makdessi, ordförande MIBO, tel. 073-723 13 35.
Mer information: www.mobelmassan.se