Hallå där, Burhéns!

Burhéns är familjeföretaget som tillverkar prisvärda sittmöbler med hög komfort, eller möbler som gör att man känner sig som hemma, som de själva beskriver det. Vi har träffat Dan Burhén, säljchef på Burhéns, för att prata tankar och förväntningar inför Möbelmässan 2023.

Varför ställer ni ut på Möbelmässan Göteborg?

– Det är årets viktigaste händelse för branschen och därför också en naturlig samlingsplats. Möbelmässan lockar även allt fler utländska aktörer, vilket vi tycker är roligt. Vi ser jättemycket fram emot att träffa både befintliga och nya kunder under de här dagarna!

Varför ska besökare komma till er monter?

– Vår vision för mässan är att varje år kunna presentera nya intressanta modeller i spännande färger och material. Det i kombination med att vi är kända för vår härliga komfort gör det absolut värt ett besök i vår monter.

Vilka produkter erbjuder ni?

– Burhéns erbjuder egentillverkade soffor, bäddsoffor och fåtöljer i kallskum och blandningar av fjäder och fiber. Under 2022 lanserade vi också första delen av vår nya fina serie “Santana soffbord” som vi är väldigt stolta över.