Hallå där, Englesson!

EnglessonEnglesson har ett stort sortiment av möbler för hela ditt hem. Här hittar du allt från soffor och fåtöljer till vitrinskåp, speglar och hela matgrupper. Vi har träffat Peggy Dahlberg, agent på Englesson, för att prata tankar och förväntaningar inför Möbelmässan 2023.

Varför ställer ni ut på Möbelmässan?

– Tidigare har vi ställt ut mycket själva och med det sagt inte deltagit i någon mässa på många år. Efter förra årets Möbelmässa, som många pratade väldigt gott om, har vi blivit rekommenderade av kunder att delta så nu är det dags! Mässan har ett bra rykte och många besöker den, så det här är ett tillfälle att få synas ytterligare. Vi ser fram emot att träffa och prata med både kunder och resten av branschen under de här dagarna.

Varför ska besökare komma till er monter?

– Vi vill stärka relationen med våra kunder och tycker att det hade varit roligt om de kommer till vår monter. Dessutom kommer vi att presentera en gäng fina nyheter som vi hoppas många vill ta del av. Ett av årets dragplåster är vår nya revolutionerande TV-lift som vi är väldigt stolta över att lansera, den kommer få mycket uppmärksamhet. Det kommer också att finnas en avdelning i montern som visar våra äldre, mer klassiska kollektioner.

Vilka produkter erbjuder ni?

– Vi erbjuder bland annat planmöbler, såsom vitrinskåp och hela matplatser, men även stoppmöbler är en stor del av vår kollektion. Vi erbjuder produkter mestadels tillverkade i trä men också ett urval av andra material.