Furninova & Conform: “Vår monter vill alla besöka!”

FurninovaMed decennier av erfarenhet är Furninova idag en av Skandinaviens ledande producenter av stoppmöbler i skandinavisk design. Med sitt breda, unika och högkvalitativa utbud av modeller, storlekar och material ger de kunden möjlighet att fritt kombinera sin personliga soffa efter egna önskemål. Tillsammans med systerbolaget Conform, som är specialiserade tillverkare av funktionella fåtöljer av hög kvalitet, kan de erbjuda ett brett utbud av kreativa och vackra sittmöbler. Vi har träffat Göran Stjärnfeldt, säljchef för Furninova och Conform, för att prata tankar och förväntningar inför Möbelmässan 2023.

Varför ställer ni ut på Möbelmässan 2023?

– Förra årets upplaga var av väldigt god kvalitet och blev en framgång för Furninova och Conform, det vill vi självklart inte missa i år. Det ligger någonting i luften som säger att branschen är back to business efter flera år av pandemi och det känns ju jätteroligt. Extra kul är det såklart att mässan är en dag längre i år och vi hoppas på att få träffa lika många glada och nyfikna besökare som förra året!

Varför ska besökare komma till er monter?

– Vi är ett pålitligt företag med ambitionen att vara våra kunders bästa vän, med allt var det innebär. Det tror vi gör oss till en attraktiv och bra leverantör för den svenska marknaden. Under mässans tre dagar kommer vi att presentera många spännande nyheter, vilket kan innebära allt från nya tyger och lädersorter till helt nya modeller. Mässan är ett utmärkt forum att visa upp våra nyheter på och vi ser fram emot att få göra det till alla som vill besöka vår monter. Dessutom är vi duktiga på exponering och vill att vår monter ska vara ett utflyktsmål, och alltid vara värd ett besök!

Vilka produkter erbjuder ni?

– Furninova är känt för kvalitativa stoppmöbler och Conform för sina bekväma fåtöljer med olika funktioner, båda erbjuder mycket god sittkomfort. Vår styrka är att vi har ett väldigt brett utbud – våra kunder har möjlighet att välja mellan 400 olika tyger och läder som de kan kombinera med komfort till den modell de valt. God komfort är vårt signum och vi får väldigt mycket beröm från både kunder och konsumenter för det.

Har ni många spännande produktnyheter?

– Det är det som är så spännande! Det är ju mässans besökare som får chansen att se det nya först av alla och då får vi också ett kvitto på om vi gjort rätt. Det är alltid med hög förväntan vi får se besökarnas reaktioner på våra nyheter och vi hoppas och tror att de kommer att gilla vad de ser.

Hämta kostnadsfri biljett