Hallå där, Bellus

Bellus vision är att skapa möbler som inhyser värme och en trevlig atmosfär i hemmet. Med kvalitet i fokus skapar de skandinaviska designer med komfort. Vi har träffat Johannes Liivrand, Europadirektör på Bellus, för att prata tankar och förväntningar inför Möbelmässan 2023.

Varför ställer ni ut på Möbelmässan?

– Vårt fokus är att alltid bygga starka relationer med våra partners, och vi ser fram emot att träffa dem. Det är en av de största mässorna i Sverige, som dessutom växer sig bredare för varje år. Det är självklart att vi vill både vara en del av den och också bidra till dess utveckling!

Varför ska besökare komma till er monter?

– Vi på Bellus är kända för att sätta affärsmannaskapet i första rum, det är viktigt för oss. Det gör vi i sällskap med våra välgjorda produkter, alltid med den sköna Bellus-komforten. Vår önskan är att stärka våra kundrelationer och presentera detta ur ett mer lekfullt perspektiv med lite edge, det ska vara roligt och givande för besökaren att komma till vår monter.

Vilka produkter erbjuder ni?

– Vår styrka och det vi erbjuder är affordable luxury, möbler med hög kvalitet till ett rimligt pris. Inför mässan i höst har vi tänkt att presentera lite mer “spännande” modeller, givetvis i god symbios med Bellus breda, avkastningsvänliga säng- och möbelsortiment, som vi hoppas ska få ännu mer fäste på marknaden.

Hämta din kostnadsfria biljett