Kristensen & Kristensen: “Spännande former och valfrihet”

Kristensen&Kristensen är det danska familjeföretaget som specialiserar sig på möbler i massivt trä. Med noggrann handsortering och bearbetning av virket lyckas de skapa högkvalitativa hantverk med flexibla resultat utifrån kundens unika önskemål. Deras breda palett av såväl färger och yteffekter som valfrihet av storlek och utföranden erbjuder personliga resultat där träets skönhet framhävs genom designen. Vi har träffat Mikael Deragården, svensk agent för Kristensen&Kristensen, för att prata tankar och förväntningar inför Möbelmässan 2023.

Varför ställer ni ut på Möbelmässan Göteborg?

– Vi har många svenska och skandinaviska kunder som besöker mässan. Vi fick fantastisk respons från förra årets upplaga och vi själva var också väldigt nöjda. Det vill vi såklart uppleva igen tillsammans med branschkollegor och besökare!

Varför ska besökare komma till er monter?

– Vi kommer att arrangera vår absolut största utställning under Möbelmässan, det vill besökarna inte missa. I år kommer vi att presentera en kombination av rykande färska nyheter och våra mest populära produkter. Vi erbjuder många olika spännande former och modeller av våra produkter som vi också ser fram emot att presentera under de här dagarna, till exempel våra runda och lite nättare modeller av bord. Mässan är årets bästa tillfälle att få se vår kollektion i sin helhet, och möjlighet till personliga möten med oss på Kristensen&Kristensen.

Vilka produkter erbjuder ni?

– Vi erbjuder ett brett sortiment av möbler tillverkade i massivt trä – framförallt matbord, men även tillhörande möbler, såsom stolar eller bänkar till exempel. Vi har fokus på matbordet och att utgå från det när man designar sin kompletta matplats, och därför är vi specialiserade på det.

Hämta din kostnadsfria biljett