Hallå där, Möbelmästarna!

Möbelmästarna, vilka är ni?

Möbelmästarna är en möbelkedja som ägs helt utav dess butiker. Detta gör att vi centralt inte har något vinstintresse, utan genom en genomtänkt affärsmodell kan återinvestera resultatet i våra butiker. Detta gör oss till en kostnadseffektiv kedja, där våra medlemmar får mycket tillbaka. Förutom detta har vi en härlig gemenskap, mellan både butiker och kontoret, vilket uppskattas mycket inte minst när vi ses tillsammans på våra medlemsmöten. Möbelmästarna har i år välkomnat 3 nya medlemmar och består idag av 25 stycken butiker runt om i Sverige.

Varför ställer ni ut på Möbelmässan?

Vi ställer ut därför att vi växer och vill bli ännu fler medlemmar. Vi har under flera år arbetat med att anpassa oss efter nutid och inte minst den digitalisering som sker. Hos Möbelmästarna får butiken en färdig hemsida, med en e-handel där ordern tillfaller närmaste butik, samt en rad olika marknadstjänster som är tunga att hantera som fristående. Detta tillsammans med att vi har en ökande försäljning där vi tar marknadsandelar, dessutom i en tid av tuffare affärsklimat, gör att vi anser att det finns en stor vinst att ansluta sig till oss.

Varför ska man besöka er monter?

Det ska man göra främst av en anledning, vi är riktigt trevliga att umgås med. Under onsdagen kör vi dessutom live-trubadur kl. 13.30 och 2h framåt. Där bjuds det på något att dricka samt tilltugg. I vår monter får man en bild av vilka Möbelmästarna är och vad vi kan erbjuda dig som har en möbelbutik. För den nyfikna finns butiksägare, styrelsemedlemmar och personer från kontoret på plats att prata med.

Hämta din kostnadsfria biljett