Artwood presenterar höstens inredningstrender på Nordens största inköpsmässa för möbelbranschen

Artwood

Möbelmässan Göteborg närmar sig, och Artwood förbereder sig för att välkomna besökare till sin monter med en utställning som visar höstens senaste inredningstrender.

“Vi ser fram emot att möta våra kunder och dela med oss av våra nya kollektioner på Möbelmässan Göteborg,” säger Magdalena Brunbäck, säljansvarig på Artwood. “Det är en möjlighet för oss att visa upp vårt arbete och engagera oss med våra besökare på en professionell nivå.”

Under evenemanget kommer Artwood att presentera en samling möbler och inredningsdetaljer som speglar höstens atmosfär och färger. “Vi har fokuserat på att skapa produkter som ger en varm och inbjudande känsla till hemmet under hösten,” förklarar Brunbäck. “Vår kollektion omfattar allt från möbler för olika miljöer till detaljer som belysning och textil.”

Besökare kan förvänta sig en möjlighet att utforska Artwoods sortiment och diskutera möjligheter för framtida samarbeten. “Vi är dedikerade till att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter och skapa en inspirerande upplevelse för dem,” tillägger Brunbäck.

Möbelmässan Göteborg kommer att vara en plattform för Artwood att demonstrera sin expertis och engagemang för branschen. “Vi ser fram emot att välkomna både nya och befintliga kunder till vår monter och dela med oss av vårt kunnande och vår passion för inredning,” avslutar Brunbäck.

Möbelmässan Göteborg går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg den 16-18 september. På plats finns över 70 utställare inom möbler och belysning i hemmiljö, och presenteras en rad trendspaningar och föreläsningar.